Cadeau Voor

De Beste Cadeau Tips!

Mezelf een cadeau gegeven van The Sneaker!

puma-dames-sneaker-kunststof-textiel-leer-roze-wit-blauwUiteraard is dit blog bedoeld om een cadeau te  vinden voor een ander. Nu draai ik het even om aangezien ik nu een cadeau heb gekocht voor mezelf! Bij The Sneaker heb ik namelijk hele leuke sneakers gekocht waar ik enorm blij mee ben. Voor enkele weken geleden zijn mijn oude sneakers helaas kapot gegaan waardoor ik toen wel op zoek moest gaan naar nieuwe sneakers. Ik ben een echte fan van sneakers alleen vind ik bij de meeste bedrijven de kosten ervoor nogal hoog. Je zal het niet verwachten van mij dat ik sneakers draag, tijdens werkuren draag ik uiteraard nette schoenen maar daarbuiten niet! Ik vind het heerlijk om op mijn eigen sneakers te lopen wanneer ik niet hoef te werken.

Online bestellen.onitsuka-tiger-dames-sneaker-textiel-rubber-leer-wit-paars

Op de website van The Sneaker kan je de door jou gekozen sneakers gelijk bestellen. Persoonlijk vind ik het erg prettig aangezien ik er niet de deur  voor uit hoef te gaan maar vanachter mijn eigen computer bestellen kan. nadat je betaald hebt wordt het netjes voor je ingepakt en vervolgens bij je thuis bezorgd. Ik heb in de eerste instantie moeten twijfelen welke sneakers ik wilde hebben aangezien hun er meerdere hadden die ik erg leuk vond! guess-dames-sneaker-leer-blauw