Cadeau Voor

De Beste Cadeau Tips!

De Bruyloft Verlovingsringen

De Bruyloft Verlovingsringen

In het geheim ging ik langs bij De Bruyloft Verlovingsringen om een sieraad voor mijn vriendin uit te zoeken. Ik ben namelijk van plan om haar ten huwelijk te vragen. Wij hebben elkaar over een maand precies tien jaar geleden ontmoet op een feestje van een vriend van ons. Toen wij elkaar voor het eerst zagen, sprong de vonk gelijk over. Eerst geloofde ik niet in liefde op het eerst gezicht, maar dat was voordat ik mijn vriendin ontmoette. Toen ik eindelijk genoeg moet had verzameld om haar aan te spreken, sprak zij mij opeens aan. De hele avond bleven wij met elkaar praten en toen het feest tot een eind kwam, vroeg ik haar uit. Tot mij geluk zei zij ja en zo is ons sprookje begonnen. Na tien jaar wil ik niets liever dan dat zij mijn vrouw wordt.

De Bruyloft Verlovingsringen

Wat een service

Toen ik aankwam bij De Bruyloft Verlovingsringen werd ik vriendelijk ontvangen door een medewerkster. Zij vroeg naar wat voor sieraad ik opzoek was. Ik vertelde haar dat mijn vriendin gek was op diamanten en de kleur goud. De vrouw pakte gelijk een stuk of tien verschillende sieraden erbij die paste bij mijn beschrijving. Het was best wel lastig kiezen, want zij waren stuk voor stuk prachtig. Ik twijfelde heel erg tussen een simpele met een grote diamant en eentje met een grote diamant en meerdere kleintjes. Uiteindelijk besloot ik om te kiezen voor de tweede, die paste het aller beste bij mijn mooie vriendin.

De Bruyloft Verlovingsringen

Meer verhalen