Cadeau Voor

De Beste Cadeau Tips!

Chique uitzien met de Zinda Pump

Vanaf het moment dat ik een nieuwe baan heb ben ik al aan het zoeken naar chique schoenen om te dragen. Als receptioniste wil je er immers voor zorgen dat de schoenen van goede kwaliteit is om hierop te lopen. Hier weet ik alles van waardoor ik op het internet ben gaan zoeken naar nieuwe schoenen. Ik had al wel eens de Zinda pump gezien,echter vond ik de kosten voor deze aanschaf nogal aan de hoge kant waardoor ik het heb laten varen.

logo-nl

Mijn werkgever heeft mij uitgenodigd om volgende week mee te gaan met een zakelijke diner. Volmondig ja gezegd waardoor ik nu toch verplicht was om nette schoenen te halen. Met pumps weet je in ieder geval zeker dat het er netjes en verzorgd uitziet toch? Door op de website van Van Bommel schoenmode te kijken weet ik het in ieder geval zeker dat ik het nergens anders goedkoper kan krijgen. Ik heb dan ook bij hun besteld in de hoop dat het snel wordt bezorgd. Ging er alleen niet vanuit dat het binnen een werkdag al werd thuisbezorgd! Nu maar hopen dat ik klasse uitstraal met mijn nieuwe pumps.